//Vitamin B-100 Complex
  • VitaminB100Complex

Vitamin B-100 Complex

Η Natural Beta Carotene της Lamberts εκχειλίζεται στη φυσική της μορφή από το Dunaliella Salina, το οποίο είναι ένα ροζ φύκι που συναντάται στις επιφάνειες των θαλάσσιων λιμνών και περιέχει μικρές ποσότητες άλλων καροτενοειδών. Η ανάπτυξη του οργανισμού γίνεται σε  υδάτινο περιβάλλον με υψηλή περιεκτικότητα σε άλας, κάτι που συμβάλλει στην πρόληψη επιμόλυνσης από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Tags: υποθερμιδική δίαιτα, αλκοόλ, αλκοολικός, καπνιστής, κάπνισμα, ηλικιωμένος, ισχυαλγία, οσφυαλγία, νευροπάθεια, στρες

FacebookTwitterGoogle Plus
Κατηγορία:

Περιγραφή Προϊόντος

Yψηλής ισχύος σύμπλεγμα της ομάδας Βιταμινών Β

Κάθε ταμπλέτα αποδίδει :

Διατροφικές πληροφορίες Aνά ταμπλέτα
Thiamin (Vitamin B1) 100mg
Riboflavin (Vitamin B2) 100mg
Niacin (Vitamin B3) 100mg
Pyridoxine (Vitamin B6) 100mg
Folic Acid 400μg
Vitamin B12 100μg
Biotin 100μg
Pantothenic Acid 100mg
Inositol 100mg
Choline Bitartrate 100mg
PABA 30mg

Ταμπλετοποίηση με: Cellulose, DiCalcium Phosphate, H. Methylcellulose, Crosslinked Cellulose Gum, Tablet Coating (H. Methylcellulose, Glycerin), Silicon Dioxide, Acacia, Stearic Acid, Magnesium Stearate.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα Κατάλληλο για χορτοφάγους Δοσολογία: 1 ταμπλέτα ημερησίως. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Αλλεργίες: Καμία Προφυλάξεις: Λαμβάνοντας το σύμπλεγμα των βιταμινών Β μπορεί να προκληθεί κίτρινος χρωματισμός των ούρων. Αυτό είναι αβλαβές και καταδεικνύει την αποβολή από τον οργανισμό της περίσσιας ποσότητας της βιταμίνης Β2 (riboflavin). Το προϊόν αυτό δεν πρέπει να λαμβάνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες. Η μακροχρόνια λήψη Βιταμίνης Β6 (100mg/ημέρα) μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αιμωδιών (μούδιασμα) στα άκρα.

Γυαλιστερή κίτρινη/άσπρη επικαλυμμένη κηλιδωτή ταμπλέτα

Συσκευασία: 60 & 200 Κωδικός: 8032

Σχετικά Προιόντα
×

×

×