//Η GREEN IMPORT τιμήθηκε ως Greek Business Champion

Η GREEN IMPORT τιμήθηκε ως Greek Business Champion

Η Green Import τιμήθηκε ως Greek Business Champion, στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο Golf Prive της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 400 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου. Τα βραβεία που απονεμήθηκαν, βασίζονται στα επίσημα οικονομικά στοιχεία των εταιρειών όπως αποτυπώνονται στις οικονομικές εκθέσεις  του έτους 2020.

«Η ανάδειξη της Green Import ως Greek Business Champion, μας τιμάει και μας δίνει ιδιαίτερη χαρά. Όλα αυτά τα χρόνια, γνώμονάς μας είναι η παροχή προϊόντων με υψηλά ποιοτικά standards.

H Lamberts, με πολυετή πείρα στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής, είναι ένα brand που βασίζεται στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια.

Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές μας, αλλά και να στηρίζουμε έμπρακτα τον επαγγελματία υγείας.» δήλωσε μετά τη βράβευση ο Managing Director της Green Import, κος Γιώργος Σαλαμούρας.

2022-07-22T11:35:30+00:00 Ιούλιος 22, 2022|