Pea Protein
Υψηλής καθαρότητας και αυξημένης απορρόφησης Πρωτεΐνη αρακά
Το Pea Protein της Lamberts® , αποτελεί ένα υψηλής ισχύος και καθαρότητας σκεύασμα πρωτεΐνης από αρακά. Η διαδικασία της εκχύλισης και η χρήση φρέσκων καρπών αρακά αυξάνει την περιεκτικότητα της πρωτεΐνης του προϊόντος από το 6% σε 90%. Επιπροσθέτως, η μοναδική διαδικασία παρασκευής διασφαλίζει την παραγωγή πρωτεΐνης με υψηλή διαλυτότητα ,απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα.
Η επιλογή του αρακά ως πηγή παραγωγής της πρωτεΐνης έγινε επειδή το προφίλ των αμινοξέων που παρέχει είναι εξαίρετο. Συγκεκριμένα, ο αρακάς είναι πλούσιος σε «αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου» (λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη) και συγχρόνως αποτελεί την πλουσιότερη φυτική πηγή αργινίνης.



