//Διάκριση της GREEN IMPORT SA στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Διάκριση της GREEN IMPORT SA στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Για μια ακόμη χρονιά, η Green Import τιμήθηκε ως Greek Business Champion, στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023»

Μια διοργάνωση που επιβραβεύει τις κορυφαίες Ελληνικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, οι οποίες ανοίγουν δρόμους και στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία.

Η τελετή βράβευσης, έλαβε χώρα στο Golf Privé της Γλυφάδας παρουσία περισσότερων από 550 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου.

«Η ανάδειξη της Green Import ως Greek Business Champion, μας τιμάει και μας δίνει ιδιαίτερη χαρά. Όλα αυτά τα χρόνια, γνώμονάς μας είναι η παροχή προϊόντων με υψηλά ποιοτικά standards. H Lamberts, με πολυετή πείρα στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής, είναι ένα brand που βασίζεται στην αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα στους καταναλωτές μας, αλλά και να στηρίζουμε έμπρακτα τον επαγγελματία υγείας.» δήλωσε μετά τη βράβευση ο Διευθύνων Σύμβουλος της Green Import, κος Γιώργος Σαλαμούρας.

2023-07-26T12:44:35+00:00 Ιούλιος 26, 2023|