///Λαμπερά μαλλιά, εκ των έσω!

Λαμπερά μαλλιά, εκ των έσω!

Όλοι μας θέλουμε να έχουμε υγιή και λαμπερά μαλλιά! Ωστόσο, τα μαλλιά χρειάζονται τακτική περιποίηση για να διατηρήσουν τη λάμψη τους. Εσείς δίνετε την εσωτερική ενίσχυση που χρειάζεται ο οργανισμός σας;

Όσο περνούν τα χρόνια και η επιστήμη εξελίσσεται, τόσο πιο έντονα αποδεικνύεται η δύναμη που έχει η φροντίδα εκ των έσω όσον αφορά την ομορφιά μας. Η σωστή περιποίηση για λαμπερά μαλλιά είναι μια ευφυής επιλογή για κάθε γυναίκα και άνδρα που θέλει να φέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η τρίχα χρειάζεται προσοχή και φροντίδα για να παραμείνει υγιής και λαμπερή, όμως αυτό δεν αρκεί. Χρειάζεται ενίσχυση εσωτερικά, καθώς η δομή της τρίχας είναι τέτοια που καθιστά την εξωτερική περιποίηση ανεπαρκή. Χρειάζεται η επέμβαση ώστε να αλλάξει η καθημερινή φθορά και η ταλαιπωρία που υφίσταται από τυχόν θερμικές εργασίες. Εκεί, λοιπόν, έρχεται η δύναμη των βιταμινών και των συμπληρωμάτων διατροφής. Τα σωστά θρεπτικά συστατικά δίνουν στον οργανισμό μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να δράσουν υπέρ της υγείας της τρίχας.

Υγιή και λαμπερά μαλλιά, για όλους

Όλοι θέλουμε τα μαλλιά μας να είναι υγιή και γεμάτα λάμψη. Για να κάνουμε αυτή την επιθυμία μας πραγματικότητα, αρκεί να εντάξουμε στην καθημερινότητά μας ένα συμπλήρωμα με βιταμίνες και μέταλλα.  Αποτελούν τα θεμελιώδη μικροθρεπτικά συστατικά για την υγεία και τη ζωτικότητα του οργανισμού, και συνεπώς για την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος και της τρίχας. Η Lamberts συμπεριέλαβε όλα τα πολύτιμα αυτά μικροθρεπτικά συστατικά, καθώς και άλλες βιταμίνες και μέταλλα σε ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα. Το Maxi Hair, προφυλάσσει εσωτερικά την τρίχα και διασφαλίζει την υγιή ανάπτυξή της. Αποτελεί ένα καθημερινό δώρο ομορφιάς για τα μαλλιά!

Γυναικεία υπόθεση!

Οι γυναίκες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις σχετικά με τα μαλλιά τους, αφού αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της εικόνας τους. Όταν, λοιπόν, γίνονται αδύναμα και η τριχόπτωση κάνει την εμφάνισή της, τότε πρέπει να λάβουν ένα συμπλήρωμα σιδήρου. Ιδανική λύση είναι το Florisene® for women από τη Lamberts. Είναι ένας «θησαυρός» με βιοτίνη, βιταμίνη C, B12, σελήνιο & λυσίνη που γεμίζει τις αποθήκες σιδήρου στον οργανισμό. Αυξάνει την απορρόφησή του από τον οργανισμό χάρη στη βιταμίνη C, ενώ παράλληλα, άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά συμβάλλουν δραστικά στην υγεία της τρίχας. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα για να απολαμβάνει πλούσια, λαμπερά μαλλιά σε μια εποχή που απαιτεί από εκείνη να είναι πάντα εντυπωσιακή.

Μόνο Λαμπερά Μαλλιά πλέον!

Όταν τα μαλλιά μας είναι υγιή, τότε λάμπουν από ομορφιά! Όταν η λάμψη αυτή χαθεί και τη θέση της πάρει η θαμπή και άτονη τρίχα, χρειαζόμαστε κάτι στοχευμένο για να επανέλθει η λαμπερή όψη. Η ιδανική λύση είναι το Silica Complete της Lamberts. Πρόκειται για μία ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα με ψευδάργυρο, βιοτίνη, βιταμίνη C και MSM (Μεθυλοσουλφομεθάνη). Η MSM είναι ένα συστατικό φυσικής προελεύσεως που περιέχει θείο και υψηλή ποσότητα πυριτίου, που ενισχύουν εσωτερικά τον οργανισμό και βοηθούν στην παραγωγή κολλαγόνου, της σημαντικότερης πρωτεΐνης για τον άνθρωπο. Έτσι, η ιδανική συνταγή για λάμψη και υγεία των μαλλιών βρίσκεται στα χέρια μας!

Τα λαμπερά μαλλιά χρειάζονται την τακτική περιποίηση και φροντίδα σας. Εσείς δίνετε την εσωτερική ενίσχυση που χρειάζεται ο οργανισμός σας;

Λαμπερά μαλλιά, εκ των έσω!Λαμπερά μαλλιά, εκ των έσω!

2021-04-06T16:40:19+00:00 Οκτώβριος 10, 2018|