//Η LAMBERTS επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ για 2η χρονιά

Η LAMBERTS επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ για 2η χρονιά

Η LAMBERTS με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την ΠΑΕ ΑΕΚ, αποτελώντας τον Επίσημο Προμηθευτή για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Για ακόμη μια σεζόν θα καλύπτει σε αποκλειστική βάση τις ανάγκες σε φυσικά συμπληρώματα αθλητικής διατροφής όλων των αθλητών της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών.

Με αφορμή την επέκταση της συνεργασίας, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γ. Σαλαμούρας δήλωσε: «Η εταιρεία Green Import, με τα κορυφαία συμπληρώματα διατροφής LAMBERTS, υποστηρίζει το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθαι, μέσα από σημαντικές συνεργασίες της. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανανέωση της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ, στηρίζοντας έμπρακτα τους αθλητές του συλλόγου. Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, η LAMBERTS θα στηρίξει, τους παίκτες της ΑΕΚ, πάντα με την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας, παρέχοντας τα κατάλληλα συμπληρώματα διατροφής. Ευχόμαστε η στήριξή μας να οδηγήσει σε μια πετυχημένη χρονιά για το σύλλογο».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Ανανεώνουμε με ικανοποίηση μια συνεργασία που εξασφαλίζει κορυφαία προϊόντα για όλους τους αθλητές μας και ευχαριστούμε την LAMBERTS και όλους τους συνεργάτες μας στην Green Import για την εμπιστοσύνη στη χορηγική μας πλατφόρμα».

2021-07-01T11:40:48+00:00 Ιούλιος 1, 2021|